Kiss & Fly

kiss.jpgBrusszel-Nice in air. Masfel ora Franciaorszag atutazasa. Nezem a felhohuzatot. Kozben apro pontok - francia varosok sakktablaalaku legelok alattam. Akkor most jobbra pillantok, eltekintek talan a francia hon masik hataraig. Csak kicsiny vattapamacsokon kell atugralnom es ott vagyok. Most megelevenedik elottem a szel! Mint hullamzo feher tenger elmozdul, testet olt elottunk. A varosokra arnyekot vetnek a felhok. Itt virul, ott beborul. Mint vegelathatatlan birkanyaj ozonlenek alattunk a felhok.
Amott egybefuggo feher szigetet latok, gondolom ott most hideg kodtakaro raszallt a varosra. Bamulok egy hosszu feher szonyeget, amikor alattunk egy gyorsabb repulo elhaladt. Csak ugy tunik el tova. Egy pillanatra azt gondolom, olyan mintha vitorlaznank es a felhocsikok, vsgy maguk a felhok hullamkent minket is elernek, mint furdozokat a vitorlas altal kivaltott hullam. De nem. Csak tovahajtott egy traffipax, szembejovo, gyalogos, kozlekedesi lampa nelkuli uton. Barcsak jobban ismernem eme terepet! Fogalmam sincs merre jarhatunk. Tejfeherjeghegycsucs alatt valodi hegy huzodik. Recseg-ropog a gep. Talan o is erzi feladata sulyat. Dobhartyam utemesen ki-, es bedugul. 
Milyen kicsi az eletter, amit betoltunk innen fentrol, es megis milyen oriasi, szinte elviselhetetlenul az, valodi mereteiben.
Kep: nizzai repter kiss and fly:)